+380 (50) 389 52 00
ua

Заміна небезпечних SSL-сертифікатів для роботи мобільної версії Wialon Local

26/08/2020
Звертаємо Вашу увагу на те, що у вересні 2020 року компанія Gurtam випустить доопрацювання, в результаті якої мобільна версія Wialon Local буде працювати тільки з тими HTTPS-сайтами, до яких застосований дійсний та безпечний SSL-сертифікат довіреного центру.


Нагадаємо, що _НЕБЕЗПЕЧНИМ_ вважається самопідписаний SSL-сертифікат, який отриманий не у довіреного центру сертифікації, а був автоматично згенерований сервером і самостійно завантажений.


Прострочені та некоректні сертифікати також не працюватимуть. Проблеми виникнуть і з сертифікатами з неповним ланцюжком.


З чим це пов'язано?


Така доробка викликана посиленням політики в магазинах додатків щодо додатків, що використовують HTTPS-з'єднання.


Що робити, щоб уникнути проблем із мобільною версією платформи?


Щоб продовжити користуватися мобільною версією Wialon Local, вам потрібно придбати безпечний SSL-сертифікат:


  • придбати SSL-сертифікат у довіреного центру сертифікації (придбаний Інтегратором самостійно);
  • застосувати його до відповідного сайту в адміністративному інтерфейсі Wialon Local (застосовується нами, після надання Інтегратором SSL-сертифіката (всього ланцюжка сертифікатів) та ключа шифрування).

Всі питання щодо генерації та використання SSL-сертифікатів надсилайте на адресу: support@old.overseer.ua. Подбайте про те, щоб на момент виходу доробки у вас був безпечний SSL-сертифікат. Це дозволить користуватися мобільним додатком, як і раніше.

БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Переконайтеся у всіх перевагах супутникової системи моніторингу перед впровадженням її на своєму підприємстві. Ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам!
Зв'яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.