+380 (50) 389 52 00
ua

Віддалений моніторинг та контроль дизельного генератора

13/01/2022
Зазвичай GPS-моніторинг та контроль палива асоціюють з автотранспортом або іншими рухомими об'єктами. Але не варто забувати, що існують і інші життєво важливі об'єкти, наприклад, різні енергетичні установки, моніторинг та контроль яких є життєво необхідним для безперебійної роботи електричних приладів у різних сферах.

Наприклад, дизельні генератори, використовуються як резервне джерело електроенергії не тільки в бізнесі та промисловості, а й у соціальних сферах, наприклад у лікарнях, де вихід з ладу електричних приладів може призвести не тільки до великих проблем та збитків, а й до непоправних наслідків і катастроф.


До речі, дизельні генератори це найбільш поширене джерело резервного живлення, яке займає більшу частину світового ринку генераторів.


Один з наших клієнтів звернувся до нас із завданням моніторингу та контролю дизельного генератора, який може працювати як стаціонарно, так і на виїзді.


Завдання:


  • Встановити та підключити GPS-обладнання і систему моніторингу на дизельний генератор з можливістю відстеження місцеперебування та контролю переміщення за заданими геозонами;
  • Контролювати такі технічні параметри, як тиск автооливи та температуру;
  • Мати можливість дистанційно керувати роботою: глушити та давати команду на старт.


Обладнання:


Відповідно до поставленого завдання наші технічні фахівці запропонували комбіноване рішення з використанням GPS-трекеру Xirgo Global FMS500 Light та реле блокування.



GPS-трекер Xirgo Global FMS500 Light


GPS-трекер FMS500 Light характеризується компактними розмірами та ефективністю моніторингу за різними об'єктами. Завдяки цьому трекеру можливо не тільки здійснювати контроль пересування, але й передавати в систему моніторингу найрізноманітніші технічні параметри об'єкта, що контролюються. Є можливість підключити до трекера широкий асортимент додаткових датчиків, що дозволить реалізувати велику кількість сценаріїв використання для Вашої організації за допомогою системи моніторингу.


Докладніше про технічні характеристики FMS500 Light


Реле блокування

Реле блокування 12V та 24V використовуються для створення схеми дистанційного блокування двигуна.


В результаті впровадження цього рішення наші інженери виконали на стороні клієнта такі види робіт, які дозволили повністю забезпечити реалізацію поставленого завдання щодо впровадження комплексної системи моніторингу дизельного генератора:


Монтаж GPS-пристрою Xirgo Global FMS500 Light

  • Калібрування датчика температури
  • Калібрування датчика тиску оливи
  • Підключення до датчика температури
  • Підключення до датчика тиску
  • Монтаж реле блокування


Додатково було проведено навчання персоналу клієнта щодо використання обладнання та системи моніторингу. Налаштовані базові звіти та сповіщення у системи моніторингу, які дозволять оптимізувати бізнес-процеси клієнта, скоротивши фінансові та часові витрати. Також у разі виникнення будь-яких питань, персонал клієнта завжди зможе оперативно отримати консультацію щодо роботи обладнання та системи моніторингу за допомогою нашої технічної служби підтримки.



В результаті, клієнт отримав послугу комплексного впровадження індивідуального рішення з моніторингу та контролю дизельного генератора, яка допоможе контролювати та оптимізувати його роботу, скоротивши фінансові та тимчасові витрати та забезпечуючи безперебійну та ефективну роботу обладнання і персоналу.



Якщо у вас є потреба здійснювати моніторинг та контроль дизельних генераторів, звертайтесь за консультацією по телефону +38(067) 474 05 31 або залиште заявку на сайті.

БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Переконайтеся у всіх перевагах супутникової системи моніторингу перед впровадженням її на своєму підприємстві. Ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам!
Зв'яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.