+380 (50) 389 52 00
ua

Система Свій-Чужий для агробізнесу

13/11/2023
Під час жнив кожен власник сільськогосподарських угідь шукає як оптимізувати процес збору врожаю та зменшити ризики непередбачених витрат та втрати продукції.

Окрім ризику крадіжок сільськогосподарської продукції і вивантаження зерна в не свої фури, існує також ризик додаткових витрат через перенавантаження вантажівок та перевищення показників гранично допустимої ваги транспортних засобів.


Відмінним рішенням для контролю за процесом збору врожаю є системі ідентифікації транспортних засобів Свій-Чужий, яка при використанні в сільському господарстві дозволяє:

  • ідентифікувати техніку, що працює в полі;
  • мінімізувати ризики крадіжки продукції через вивантаження в “не свої” транспортні засоби;
  • стежити за пересуванням техніки та вантажів на всіх етапах збору врожаю;
  • контролювати відхилення від маршрутів.




Впровадження системи GPS моніторингу Свій-Чужий дозволяє значно полегшити контроль за процесом збору врожаю та підвищити рівень безпеки під час доставки врожаю до місця зберігання.


В цьому році, перед початком жнив, до нас звернулись представники сільськогосподарського підприємства, з завданням встановити обладнання, що допоможе:

  • контролювати в які автотранспортні засоби вивантажується врожай, щоб уникнути втрати зерна через вивантаження “не в свою” техніку;
  • відстежувати вагу вивантаженої продукції для додаткового контролю роботи елеватора;
  • зменшити ризик отримати штраф від транспортної служби України через перевищення граничних показників ваги при транспортуванні продукції до елеватора.



Обговоривши завдання та врахувавши усі побажання Замовника спеціалісти нашої компанії запропонували скористатись рішенням Свій-Чужий для агросектора від OVERSEER та встановити наступне обладнання:

  • Bluetooth мітки для ідентифікації транспортних засобів (комбайнів та перевантажувачів);
  • реле блокування для зупинки/заборони вивантаження урожаю.


З метою контролю ваги було запропоновано підключення до штатних ваг перезавантажувача за допомогою вже встановлених у Замовника GPS-трекерів на комбайнах та перевантажувачах. Такий варіант контролю кількості зібраного та завантаженого врожаю повністю задовольнив потреби замовника.



Наша монтажна бригада змонтувала все необхідне обладнання на комбайни та перенавантажувачі Замовника.

Рішення Свій-Чужий в поєднанні з даними штатних ваг Замовника показали гарні результати в період жнив. 



Після монтажу та налаштування обладнання Замовник отримав можливість:

  • ідентифікувати ТЗ, що приймають участь в процесі збору врожаю;
  • відстежувати місцезнаходження техніки, що вивантажує, завантажує та транспортує продукцію;
  • блокувати роботу шнека комбайна в разі відсутності мітки, що ідентифікує транспортний засіб;
  • контролювати точну вагу завантаженої продукції для дотримання норма ваги транспортних засобів, що перевозять урожай та звірки з даними елеватора.



Зручні аналітичні звіти в системі моніторингу OVERSEER допомагають Замовнику аналізувати роботу техніки за обраний період, фіксувати кількість зібраного врожаю та маршрути переміщення вантажу.



Отримавши позитивні відгуки Замовника після закінчення сезону жнив можемо з упевненістю стверджувати, що наше рішення Свій-Чужий підвищує безпеку вантажу під час доставки з поля до місць зберігання.


Замовляйте встановлення системи Свій-Чужий для аграрного сектора та відчуйте всі переваги контролю за збором врожаю з рішеннями від спеціалістів OVERSEER!

БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Переконайтеся у всіх перевагах супутникової системи моніторингу перед впровадженням її на своєму підприємстві. Ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам!
Зв'яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.