+380 (50) 389 52 00
ua

Підвищуємо безпеку перевезення пасажирів за допомогою GPS-моніторингу

21/10/2019
Чи багато хто з нас замислювався над тим, чи безпечним громадським транспортом ми користуємося?! Адже безпека на дорозі залежить від багатьох чинників: якість доріг, знання правил дорожнього руху, адекватність водіїв, погодні умови, технічний стан автомобіля.




Чи багато хто з нас замислювався над тим, чи безпечним громадським транспортом ми користуємося?! Адже безпека на дорозі залежить від багатьох чинників: якість доріг, знання правил дорожнього руху, адекватність водіїв, погодні умови, технічний стан автомобіля. Цей список можна перелічувати до безкінечності. Компанія громадських перевезень Черкас “Трансфер Черкаси”, потурбувалася про своїх пасажирів. 

“Трансфер Черкаси” – https://transfer.ck.ua, знаний черкасцям, як швидкий та зручний спосіб дістатися аеропорту, ж/д вокзалу або ж потрапити в місто Київ. Перед компанією Трансфер постало питання, як можна контролювати безпечний рух автобусів, їх швидкість та якість водіння на певних ділянках дороги.

Супутникове GPS стеження – кращий варіант вирішення цих завдань. В пошуках найкращого рішення компанія Трансфер зупинила свій вибір на пропозиції GPS- моніторингу транспорту від компанії “Теко Трейд”/OVERSEER. Щоб вирішити питання клієнта було, запропоновано встановити на кожен транспортний засіб трекери стеження ВСЕ FMS 500 ONE (Литва), а в системі моніторингу “Wialon Local” налаштувати відповідні сповіщення, завдяки яким, диспетчеру приходять повідомлення про порушення, які допустив водій: перевищення швидкості, зміна маршруту. Також налаштовані звіти для зручного перегляду пробігу, кількість та тривалість зупинок і стоянок.

Нині, компанія “Трансфер Черкаси” контролює якість водіння в режимі реального часу, забезпечує своїм пасажирам безпечне, зручне та швидке перевезення до місця призначення. Дві компанії поєднали свої можливості та знання, щоб впровадити найкраще комплексне рішення.



БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Переконайтеся у всіх перевагах супутникової системи моніторингу перед впровадженням її на своєму підприємстві. Ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам!
Зв'яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.