+380 (50) 389 52 00
ua

НАЙПОПУЛЯРНІШІ GPS-ТРЕКЕРИ СЕРЕД КЛІЄНТІВ OVERSEER

12/04/2022
Коротко про те, які завдання можна вирішити за допомогою GPS-трекерів та як вони допомагають економити.

GPS-трекер для автомобілів – це пристрій прийому/передачі даних для контролю транспортного засобу на відстані за допомогою супутників. Подібні пристрої використовуються переважною більшістю транспортних та логістичних компаній, сервісами оренди авто, рятувальними службами, великими та дрібними гравцями аграрного ринку, службами таксі та міського транспорту і багатьма іншими.

 

Які завдання можна вирішити за допомогою встановлення GPS-трекера?


Основним завданням є моніторинг місця знаходження транспортного засобу в режимі реального часу.

Додатково за допомогою встановлених трекерів можна контролювати:

• дані про надходження та витрати пального;

• швидкість руху автомобіля, тривалість зупинок;

• технічний стан автомобіля.


Види трекерів за схемами живлення?


GPS-трекери можна умовно поділити на автономні; з підключенням через прикурювач; з підключенням до бортової мережі машини.

Автономні трекери працюють за рахунок вбудованого акумулятора. Незважаючи на те, що працювати подібні моделі можуть тривалий час (близько року), вони не передають геолокацію в режимі реального часу.

GPS-трекери від прикурювача стануть у нагоді в тих випадках, коли трекер необхідно переносити з одного авто до іншого (наприклад, серед транспортних компаній, що залучають до роботи водіїв з власним транспортом). Подібні трекери зручні у використанні, оскільки їх легко встановити. Натомість вони мають обмежений функціонал і контролюють лише основні показники: місце знаходження, швидкість руху, а також зупинки автомобіля.

Найширший функціонал мають GPS-трекери, які підключаються до бортової мережі автомобіля. Подібні моделі відслідковують велику кількість показників автомобіля. Завдяки використанню подібного обладнання можна контролювати автомобіль на відстані (наприклад, заглушити двигун).

 

Чому вигідно встановлювати GPS-трекери?

 

Купівля та монтаж трекера – це додаткові витрати бізнесу. Тим не менш, витрати швидко окупаються.

За статистикою в компаніях після встановлення GPS-моніторингу фіксується зменшення пробігу транспорту до 30%, оскільки працівники не використовують автотранспорт для особистих цілей. Встановлення системи моніторингу також позитивно впливає на зменшення використання пального, оскільки спеціальні датчики фіксують не лише заправки, а й несанкціонований злив пального.

Серед переваг встановлення GPS-трекерів слід також звернути увагу на підвищення безпеки перевезень та запобігання крадіжкам транспорних засобів.

 

Три найпопулярніших трекера серед наших клієнтів:

 

Teltonika FMP100 - GPS-трекер Plug and Play з роз’ємом живлення прикурювача для легкої установки. Ідеальний для відстеження власних та найманих транспортних засобів.


Teltonika FMB920 - компактний бюджетний трекер з підтримкою Bluetooth та вбудованим резервним акумулятором. GPS-трекер призначений для відстеження легкових транспортних засобів.


XG FMS500 StCAN - професійний GPS-трекер для будь-якого виду транспорту. Вирішує найскладніші завдання з управління автопарком. Гнучка конфігурація дозволяє налаштувати пристрій відповідно до специфіки потреб користувача.


У нас ви можете купити GPS-трекери з доставкою по Україні, а також замовити послуги монтажу та підключення до системи моніторингу OVERSEER.


Більше видів у розділі Обладнання.

БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Переконайтеся у всіх перевагах супутникової системи моніторингу перед впровадженням її на своєму підприємстві. Ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам!
Зв'яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.