+380 (50) 389 52 00
ua

Контроль температури в холодильних камерах із молоком

03/11/2021
Автоматизація технологічних процесів за допомогою обладнання для контролю температури

Як усім відомо у сфері торгівлі продуктами, що швидко псуються, дотримання термінів постачання і температурного режиму має ключове значення. Порушення правил перевезення та зберігання може призвести до непоправних наслідків, великих збитків, а іноді й до проблем, які можуть призвести до втрати ліцензії та бізнесу.


До нас звернувся один із наших клієнтів із завданням організувати контроль температурного режиму у власних холодильних камерах із молоком. У зв'язку з ризиками відключення електроживлення, виходу з ладу холодильних камер та втручання людського фактора в роботу обладнання, контроль температурного режиму зберігання молока в реальному часі є важливою складовою даного бізнесу.


Після аналізу всіх факторів та умов роботи холодильних установок технічні фахівці нашої компанії вирішили використати компактний професійний водонепроникний трекер Teltonika FMB204 разом із датчиком температури BLUE PUCK T-PROBE.



Річ у тому, що FMB204 - це спеціальний водонепроникний Bluetooth трекер із класифікацією ступеня захисту від твердих предметів та води (IP67). Він ідеально підходить для тих випадків, коли необхідно забезпечити тривалу та безперебійну роботу без зовнішнього джерела живлення. Внутрішня Li-ion батарея цього трекера дозволяє пристрою працювати до 6 днів у режимі енергозбереження. Зручно також те, що трекер FMB204 ідеально підтримує різні датчики Bluetooth Low Energy, beacons, гарнітуру гучного зв'язку, оновлення прошивки та конфігурацію через Bluetooth.

У свою чергу, датчик температури BLUE PUCK T-PROBE ідеально підходить для рішень, пов'язаних з роботою морозильних камер, холодильників, рефрижераторів і т.д. Датчик сертифікований за стандартом EN12830-2018 і використовує передову технологію Bluetooth 4.0 BLE для отримання даних на великій відстані, а також може працювати від вбудованої батареї до 15 років! Зібрана датчиком інформація про температуру передається на трекер, який може підтримувати до чотирьох датчиків температури одночасно і який, у свою чергу, передає всі дані в систему моніторингу OVERSEER.


В результаті Клієнт отримав можливість постійного контролю температури молока у холодильній установці в режимі реального часу. Для зручності контролю було розроблено спеціальні сценарії автоматичного оповіщення, які при досягненні критичних температур або значних коливань сповіщали відповідальних осіб про ці факти. Оператори Клієнта також отримали не лише можливість відстежувати температурний режим у режимі реального часу, а й формувати необхідні звіти за вибраний період.


Реалізувавши з нашою допомогою рішення контролю температури в холодильних камерах з молоком, Клієнт повністю автоматизував процес контролю за технологічними процесами, налагодив точний облік та фіксацію температурних режимів, внаслідок чого оптимізував роботу персоналу та значно знизив фінансові витрати, пов'язані з втратою якості та псування продукту.


Якщо вас цікавить детальніша інформація, надішліть Ваш запит і наші менеджери нададуть Вам всю необхідну інформацію та презентацію цього рішення.

БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Переконайтеся у всіх перевагах супутникової системи моніторингу перед впровадженням її на своєму підприємстві. Ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам!
Зв'яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.