+380 (50) 389 52 00
ua

Teltonika ТМТ 250 — контролюй неконтрольоване!

13/04/2020
Кожен власник собаки хоч раз у житті втрачав вихованця, хоч на 5 хвилин. Молодим цуценятам, що ростуть, потрібен маціон, і це біг, а не прогулянка на повідку. Та й сам процес навчання найпростішій команді «До мене» передбачає, що рано чи пізно собаку треба з повідця спустити.


Собака втік — нічний жах усіх власників. Недосвідченим собачникам навіть радять як першу собаку брати неодмінно дівчинку, щоб знизити ризики втрати вихованця. Проте навіть найслухнянішу собаку можуть просто вкрасти розвідники собак.

Або, наприклад, тварина, що ніколи не бачила вулицю, впадає у глибокий стрес, забивається у затишне місце та не виходить на заклик власника. Час на надання допомоги може бути втрачено, поки власник розвішує оголошення по району, створює групи у соціальних мережах та розпитує перехожих. На щастя, 21 століття дарує технологічні рішення старих проблем.

GPS трекер Teltonika ТМТ 250 дозволяє завжди знати про те, де знаходиться ваша тварина, прийти до неї на допомогу будь-якої миті. Ви завжди зможете відстежити місцезнаходження вихованця у реальному часі.


GPS трекер Teltonika ТМТ 250 має додаток до смартфону для iOS та Android. Якщо під час прогулянки ваш собака зник з поля зору і не виходить на заклик, більше не потрібно переживати про те, чи втік ваш друг далеко, або ж відсиджується під кущем зі знайденою кісточкою. Ви миттєво побачите де знаходиться вихованець і в який бік йти.

Зняти GPS трекер сторонній людині майже неможливо, тому що для цього потрібен близький контакт. Вага та розміри трекера незначні - 40 г (44x43x20) і навіть собака середніх розмірів швидко звикне до нього і перестане його відчувати.

Корпус GPS трекера IP67 ударостійкий і не боїться води та бруду та з ним можна спокійно гуляти під дощем.

Якщо ж сталося жахливе і собака все ж таки втік, наприклад, поки ви були у відрядженні, то у вас буде кілька днів на те, щоб знайти друга. Заряду батареї вистачить 30-48 годин, а також історія переміщення тварин записується в систему моніторингу.

Трек из системы Wialon

GPS трекер Teltonika ТМТ250 сумісний з усіми операторами зв'язку. Потрібно лише встановити необхідну SIM-карту, завантажити додаток та ввести унікальний ID. Для зручного кріплення трекера на нашийнику вашого улюбленця, рекомендуємо придбати гумовий тримач. GPS трекер знаходиться в стабільному положенні у ньому, тому він ідеально підходить для стійкого кріплення приладу.

Аксесуари:

  • Стандартний європейський настінний зарядний пристрій (1A /5V), призначений для зарядки акумулятора TMT250 за допомогою магнітного USB- кабелю .
  • Гумовий тримач.

На фото Боніта — чемпіонка України по монопородним виставкам.

Чемпіони обирають професійні рішення від OVERSEER!

БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Переконайтеся у всіх перевагах супутникової системи моніторингу перед впровадженням її на своєму підприємстві. Ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам!
Зв'яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.