+380 (50) 389 52 00
ua

Коли клієнт творчо підходить до роботи

14/05/2019
Є Клієнти, які приємно вражають не стандартним підходом до роботи. Один такий клієнт поділився матеріалами за результатом перевірки обладнання.



Є Клієнти, які приємно вражають не стандартним підходом до роботи. Один такий клієнт поділився матеріалами за результатом перевірки обладнання.


Маємо:

- John Deere 8430

- Витратомір Mechatronics Eurosens Delta CAN 500

- Деаєратор Mechatronics Deaerator 250A

- Інтерфейс обміну даними: CAN


Передісторія:

Відділ GPS моніторингу одного агрохолдингу звернувся до нас за рішенням щодо контролю витрати палива на великій с/г техніці. Підібрали обладнання та передали Клієнту на тест.

Кваліфікація працівників агрохолдингу дозволила змонтувати обладнання самостійно (з невеликими нашими консультаціями).


Результат:

— Показання щодо витрати палива при виконанні агро операцій виявилися значно нижчими від прийнятих норм на підприємстві.

Щоб підтвердити або спростувати коректність показань витратоміра, була сформована ціла комісія і направлена ​​в «поля» до працюючої техніки.

Для фіксації всього процесу було залучено спец. техніка у вигляді дрону 🙂

Результат перевірки оформлений творчо та зі смаком. Ми просто не могли не поділитись матеріалами, які люб'язно надав нам Клієнт.

Ах так, мало не забули про найголовніше. Коректність показань була підтверджена (в межах заводської похибки), Клієнт задоволений, закуплена партія обладнання вже на під'їзді до Клієнта.



БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ-ДРАЙВ

Переконайтеся у всіх перевагах супутникової системи моніторингу перед впровадженням її на своєму підприємстві. Ми завжди йдемо назустріч своїм клієнтам!
Зв'яжіться з нами
Це абсолютно безпечно.
Ваші дані не будуть передані третім особам.